Cautare

3867 de rezultate pentru "telecom craiova" (6.35 secunde)
Craiova pierde toti banii pe care guvernul anterior i-a acordat pentru repararea drumurilor, din cauza consilierilor PSD, PNL si UNPR, care au facut tot posibilul sa nu-si dea votul pentru primirea acestei sume.
Fostul premier, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca un oras cu pretentii legitime, cum este Craiova, trebuie sa-si asume un profil economic real si nu doar unul care sa profite din cand in cand pe seama investitorilor straini. ... Craiova a pierdut trei milioane de lei...
Fostul subprefect de Dolj, Ion Groza, a castigat sambata alegerile pentru presedintia organizatiei PNL Craiova cu peste 90% din voturile exprimate. ... La mijlocul lunii aprilie, Groza s-a razgandit si a decis sa se reintoarca in politica, anuntandu-si candidatura pentru presedintia PNL Craiova.
Pentru a-si plati datoriile de 60 de miliarde de lei, RAADPFL Craiova a decis sa contracteze un imprumut bancar, in luna iunie.
Gheorghe Popescu, directorul Regiei Autonome de Apa Craiova, si-a depus luni demisia, urmand sa ocupe functia de director tehnic in cadrul aceleiasi structuri.
AVIOANE Craiova este curtata de americanii de la Bell Helicopters, care vor vizita uzina maine, dar si de suedezii de la SAAB sau israelienii de la IAI.
O placa memoriala din 1913 a fost descoperita la statia de pompare a apei de la Facai, langa Craiova, in timp ce angajatii Regiei Apa defrisau un teren necalcat de zeci de ani.
Primaria Craiova a fost gazda Adunarii Generale a Asociatiei Municipiilor din Romania. 57 dintre cei 106 membri ai asociatiei s-au intalnit ieri la Craiova, pentru a discuta problemele reale cu care se confrunta orasele municipii.
Prima "mutare" pentru inlocuirea comisarului-sef Gheorghe Bica de la comanda politistilor doljeni s-a produs la sfarsitul saptamanii trecute, cand seful Politiei Municipiului Craiova si-a depus demisia.
Primaria Craiova a pierdut prima batalie pentru casa de pe strada Imparatul Traian, vizavi de Jandarmerie, revendicata de un mostenitor al boierilor Viisoreanu. ... Pe scurt, in anul 1997, trei persoane - Ion Nitu, Sofica Nitu si Alexandrina Niculescu - au cerut Primariei Craiova despagubiri pe Legea nr.
În Craiova nici o autoritate publica nu stie cu exactitate cate imobile s-ar putea prabusi in cazul unui cutremur. ... Sute de cladiri din Craiova sunt vulnerabile in cazul unui cutremur. ... Pana in prezent, la Primaria Craiova exista doar opt astfel de cereri.
Antonie Solomon si-a manifestat ieri, printr-un comunicat de presa, nemultumirea fata de relatia cu membrii din conducerea PD-L si i-a criticat pe parlamentarii portocalii din Dolj ca nu sprijina investitiile din Craiova.
Antonie Solomon si-a manifestat ieri, printr-un comunicat de presa, nemultumirea fata de relatia cu membrii din conducerea PD-L si i-a criticat pe parlamentarii portocalii din Dolj ca nu sprijina investitiile din Craiova.
Primaria Craiova a prevazut in buget doar o "firimitura" din fondurile necesare reabilitarii. ... Doar 30 de blocuri din Craiova au depus pana acum documentatia completa la primarie, prin care se solicita reabilitarea termica.
Hotararea prin care Consiliul Local Municipal Craiova a aprobat Planul de Urbanism General (PUG), 23 din 2000, este atacata in instanta de firma SC Plusauto SRL, dealerul Ford in Craiova, detinuta de fostul deputat de Dolj, Horatiu Buzatu.
Trei apartamente, unul in Spania, iar celelalte in Craiova, respectiv Ramnicu Valcea, trei masini, o Toyota RAV, un Mercedes S500 si un Volkswagen Tiguan, achizitionat in leasing in 2008. ... Senatorul detine pachetul majoritar la firma AVI din Craiova, in valoare de 400.000 de lei.
Administratia Financiara a Municipiului Craiova se mai apara in instanta cu un singur jurist. ... Cei mai multi dintre ei (trei persoane) au plecat de la Administratia Finantelor Publice a Municipiului (AFP) Craiova si unul de la Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Dolj.
Voicu a mai spus ca punctul forte al strategiei liberale este aducerea si pastrarea furnizorilor Ford in Craiova sau in judet. ... PNL a lansat in mod public trei propuneri de candidatura pentru municipiul Craiova (Pavel Badea, Ionut Stroe si Cristina Calangiu - n.r.).
"A fost o situatie neplacuta pentru noi sa constatam ca Complexul Energetic Craiova, prin intermediul CET 2 din Bariera Valcii, a sistat furnizarea de apa calda menajera pentru o parte din populatia Craiovei, mai precis pentru 50 de puncte termice (PT) de unde erau datoriile cele mai mari.
Principala nemultumire a edilului este ca pedelistii - care au majoritate in Consiliul Local Craiova - nu au fost de acord cu suplimentarea bugetului pentru SC Salubritate Craiova SA, suplimentare care ar fi fost necesara tocmai pentru ca aceiasi consilieri votasera o majorare a tarifelor la curatenie.
google-analytics.com